Ostala štampa » Štampa fluorescentinih markera

Štampa fluorescentinih markera

www.majicesastampom.rs  može za vas uraditi i štampu na fluorescentnim markerima. Pored štampe na fluorescentnim markerima, možemo raditi i štampu na drugim vrstama prsluka i pomoćne opreme od tekstila. U ponudi imamo različite vrste fluorescentnih markera spremnih za štampu vašeg dizajna. Uz brzu dostavu u roku od samo nekoliko dana, štampani prsluci i fluorescentni markeri mogu biti baš onakvi kakvim ste ih zamislili.

Različite poruke i drugi grafički simboli koji mogu biti odštampani na fluorescentnim markerima, omogućiće vašem osoblju i radnicima da se ističu više na licu mesta ili na putevima . Štampa na fluorescentnim markerima može uključiti vašu vlastitu poruku ili korisni tekst da biste upozorili javnost na stvari poput prisustva problema na putu ili da se neka osoba obučava u nekom smislu.

Štampa na fluorescentnim markerima

Štampa na fluorescentnim markerima može sadržati samo logotip ili logotip i poruku i raspon veličina je dostupan i odraslima i djeci kako bi se osiguralo da svi mogu ostati sigurni, dobro uočljivi i lako prepoznati. Takođe su dostupni popusti za velike količine narudžbina za štampu na fluorescentnim markerima- što više poručujete, više popusta dobijate. Naši štampani fluorescentni prsluci su napravljeni od 100% poliesterske tkanine.

Oni dolaze u velikom broju boja koje su savršene za omogućavanje radnicima u različitim odeljenjima da nose određenu boju koja odgovara njihovoj ulozi. Štampamo flurescentne markere u veličinama od XS do čak 5XL. Možete nas kontaktirati korišćenjem podataka sa kontakt stranice kako biste saznali više o našoj punoj ponudi štampe na fluorescentnim markerima.