Ostala štampa » Štampa na keceljama

Štampa na keceljama

Štampa na keceljama je još jedna od usluga štampe koja se najčešće traži kao deo štampe radne opreme, uglavnom za ugostiteljstvo. Štampane kecelje su Izrađene od vatrootporne ili obične tkanine, a dostupne su u raznim veličinama. Budući da mogu biti otporne na vodu, veoma su praktične i za delatnosti van ugostiteljstva ili za hobije. Štampa na keceljama može biti od ivice do ivice sa jedinstvenim dizajnom, a osim što pružaju zaštitu, njihova originalnost može doprineti i promociji vašeg brenda.

Vaš specijalni dizajn za štampu kecelja se može štampati digitalnom štampom.  Boje prodiru duboko vlakna tkanine, čime se dobija trajna štampa. Pomenuli smo da možete birati boje i veličine, naravno i tip kecelje. Otisci nakon štampe na keceljama mogu imati veoma jak kontrast u zavisnosti od samog dizajna, a sama  štampa na keceljama se može raditi u raznim smerovima, odnosno orijentacijama, na celoj površini, na sredini ili samo po obodu. Ukoliko niste sigurni da li će vaš dizajn biti dobro vidljiv nakon štampe, pošaljite nam ga, a mi ćemo proveriti i dati smernice i savete za najbolji učinak štampe.

Postoji mnoštvo mogućnosti kako možete da dizajnirate sopstvenu štampanu kecelju, bilo da se koristi kod kuće, za vaš hobi ili na poslu.

Kontaktirajte nas, pa zajedno možemo napraviti dobar izbor i ispuniti sve zahteve koje imate u pogledu štampe na keceljama.