Štampa na platnu

Oživite uspomene u svom domu i oko njega štampom na platnu.

Fotografisanje je veliki deo svih naših života, jer želimo da pokušamo da uhvatimo najbolje trenutke koje doživljavamo. Postoji mnogo načina da se vaše fotografije odštampaju, ali metoda štampanja na platnu mora biti jedna od najboljih, jer ne nudi samo moderne fotografije, već i daje umetnički izgled i jedinstvenost.

Odlična stvar kod štampanja fotografija i umetničkih dela na platnu, posebno ako ste umetnik ili fotograf, je da možete da koristite ovaj način štampanja za sopstvene klijente i ponudite odličnu uslugu kada je reč o davanju opcija ljudima na koji način mogu prikazati fotografije svojih najmilijih i porodice.

Usluga štampe na platnu

Nudimo štampanje na platnu za sve one koji traže kvalitetne otiske po najpovoljnijim cenama. Dakle, ako ste umetnik, fotograf ili dizajner, pošaljite nam e-mail za detalje o cenama štampe na platnu i rado ćemo vam odgovoriti.

Vrhunska štampa na platnu je naša misija. Uvek ćete dobiti 100% garanciju kada je u pitanju kvalitet otiska i materijal za štampu na platnu.

Nudimo različite efekte sa slikama na platnu. Na primer, možemo da pretvorimo vašu fotografiju u crno-belu ili sefiju i to ćemo uraditi besplatno. Drveni blind ram je takođe opcija uz uslugu štampe na platnu.

Brza i pouzdana usluga dostave slika na platnu

Odštampane slike na platnu šaljemo brzom poštom, upakovane tako da ne dođe do štećenja u bilo kom smislu. Kod vas su već narednog dana od momenta završetka štampe.

Mi kao tim volimo da čujemo sve o vašim potrebama za štampanjem slika na platnu i uvek ćemo se truditi da sarađujemo sa Vama kako bismo kreirali remek-delo po vašoj želji. Od momenta kada nam se javite i same štampe na platnu pa do postavljanja na blind ram i isporuke, naš tim vam je uvek na raspolaganju.