Ostala štampa » Štampa na radnim kombinezonima

Štampa na radnim kombinezonima

Štampa radnih kombinezona je, pored označavanja firme za koju radnici rade, još i način besplatnog reklamiranja delatnosti koju obavljate. Skrenite pažnju klijentima ili kupcima visokokvalitetnim štampanim radnim kombinezonima! Ako niste sigurni kako da štampu na radnim kombinezonima osmislite, kontaktirajte nas , a naš tim stručnjaka će vrlo rado pomoći ili dati savet o tome. Ako već znate šta želite, onda pošaljite svoj dizajn, odaberite boju i veličine radnih kombinizona, a mi ćemo uraditi ostalo.

Štampani radni kombinezoni stvaraju osećaj pripadnosti kod radnika, a takođe i viši stepen poverenja kod klijenata, odražavajući tako i imidž biznisa. Noseći radne kombinezone sa logotipom vaši zaposleni izgledaju profesionalno, bez obzira na to koliko je velika ili mala vaša kompanija. Naš poslovni model omogućava štampanje kombinezona za bilo koju delatnost, pa možemo da ponudimo usluge štampe na radnim kombinezonima, kako u Beogradu, tako i širom Srbije. Štampa na radnim kombinezonima je takođe sjajan oblik oglašavanja, možete imati mali logo na prednjem delu ili pantalonama, dok na leđima može biti slogan firme ili neka druga poruka.

Sve zavisi od vašeg izbora i dizajna za štampu na radnim kombinezonima. Svaki put kada jedan od vaših radnika nosi svoj štampani radni kombinezon, čak i van radnog mesta, on reklamira vaše poslovanje i to znači besplatni marketing za vas.

Iz našeg velikog iskustva sa štampanjem na tekstilu, unapred možemo reći da je štampa na radnim kombinezonima najbolja opcija za vašu radnu odeću. Štampa na radnim kombinezonima se može raditi u svim tehnikama,  a od tehnike štampe i broja komada u seriji zavisi i cena. Prvo, cena štampe na radnim kombinezonima po komadu će se značajno smanjiti ako se radi o naručivanju većeg broja kombinezona. Drugo, pravilan izbor štampe će dovesti do bolje postojanosti otiska, jer svetehnike štampe imaju svoje prednosti i mane.

Naručivanje većeg broja štampanih kombinezona, posebno u digitalnoj tehnici štampe,  uštedeće vam i vreme i novac. U svakom slučaju, naši stručnjaci za štampu su tu da vam predlože najbolju opciju. Pozovite ili pošaljite poruku, čekamo vas!