Ostala štampa » Štampa na šoljama

Štampa na šoljama

Štampa na šoljamaBilo da uživate u jutarnjem čaju ili večernjoj kafi, prilagođena šolja čini da piće bude malo slađe. Veoma je lako naručiti šolju jedinstvenog dizajna, kao što je posebna poruka, zabavni dizajn ili omiljena fotografija.

Naša visokokvalitetna tehnologija štampanja šolja će osigurati da vaša šolja izgleda sjajno i dugotrajno.

Odštampajte svojim zaposlenima ili kklijentima šoljicu sa svojim logotipom ili oduševite voljenu osobu toplim poklonom za rođendan ili praznik.

Vrste štampe na šoljama

 • Štampa na jednoj strani: Neka vaš logo bude jedina stvar koja sija i ističe se.
 • Štampa u krug: kreirajte dizajn na većem prostoru za sve što želite da kažete.

Zašto biste radili štampu na šoljama?

Štampom na šoljama promovišite svoje poslovanje ili dobijate jedinstven poklon za voljene osobe. Štampane šolje mogu ulepšati dan svakome kome ih poklonite, veoma su korisne, a pravim izborom dizajna mogu biti i prelepe. Bez obzira na svrhu, imamo štampanu šoljicu za vas! Štampajte svoj logo, posebne fotografije ili poruke ili odaberite jednostavnu šaru za štampanu šolju.

Poklon za klijente i zaposlene

Želite li da stvorite savršen poklon za klijente i zaposlene? Prilagođena štampana šolja sa vašim logotipom može biti baš pravi poklon. Štampom logoa na jednobojnim šoljama možete istaći svoj brend.

Foto poklon za voljene osobe

Najbolji način da osigurate da vaši najmiliji započnu dan sa osmehom je foto šolja. Odštampajte jednu posebnu fotografiju ili kolaž od nekoliko omiljenih uspomena i sve ih oživite.

Inspirativni citati

Svakog jutra budite inspirisani dnevnim pozivom za buđenje. Želite li nekoga inspirisati? Koji je bolji način da to uradite nego da ga stavite na šolju da biste započeli svoj dan kako treba!


 • Štampa na šoljama
  Štampa na šoljama
 • Štampa na šoljama
  Štampa na šoljama
 • Štampa na šoljama
  Štampa na šoljama
 • Štampa na šoljama
  Štampa na šoljama
 • Štampa na šoljama
  Štampa na šoljama
 • Štampa na šoljama
  Štampa na šoljama