Ostala štampa » Štampa na kačketima

Štampa na kačketima

Možda su baš štampani kačketi ono što vam treba! Naručite štampu na kačketima ukoliko želite da vaš brend bude poznat i prepoznat širom Srbije! Ako niste sigurni kako da štampu na kačketima osmislite, kontaktirajte nas, a naš tim stručnjaka će vrlo rado pomoći ili dati savet o tome. Ako već znate šta želite, onda pošaljite svoj dizajn, odaberite boju i tip kačketa, a mi ćemo uraditi ostalo. Štampali smo velike količine kačketa do sada, pa znamo mnogo o izborima koji se pred vama mogu naći. Štampane kačkete možete kreirati  za vaš tim, događaj ili osoblje, ali i kao poklon u toku akcijskih prodaja ili promotivnim kampanjama novih proizvoda i usluga.

Štampa na kačketima - Kačketi sa štampom

Štampane kačkete nose podjednako sve generacije. Štampa na kačketima funkcioniše dobro u marketinške svrhe, posebno kao deo promotivne odeće za događaje, korporativne proslave, zabave, skupove i sl. Kačkete je ralativno lako štampati i u velikim serijama, a zbog svoje veličine ne zauzimaju previše mesta za skladištenje. Štampani kačketi su i lagani i mogu se prenositi veoma jednostavno od događaja do događaja.

Štampa na kačketima - Kačketi sa štampom Štampa na kačektima - Kačketi sa štampom

Na kačketima možete da odštampate logotip kompanije na određenom mestu i odmah imate besplatan oblik oglašavanja kad god ga neko nosi. Zaposleni na događajima mogu takođe nositi štampane kačkete kako bi ih kupci lako prepoznali i mogli pronaći u slučaju da im treba pomoć pri kupovini. Kačketi sa štampom su odlični i za promociju dobrotvornih događaja ili prikupljanje sredstava u dobrotvorne svrhe. Svako ko nosi štampani kačket biće deo nečega veoma posebnog, a takođe će oglašavati događaj.

Naš asortiman različitih kačketa sa štampom dolazi u dolazi u velikom broju boja, a i možete odabrati bilo kačkete sa prilagođavanjem veličine ili standardne kačkete.

Ako niste sigurni šta je najbolje za vaš projekat, ne gubite vreme razmišljajući, već  stupite u kontakt sa nama, a naši ljubazni stručnjaci će vam sigurno pomoći!